Tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.
Waar is het beter te vertoeven dan in een mooie verzorgde tuin om lekker te ontspannen? Omgeven door bloeiende beplantingen en bomen, genieten van de verschillende seizoenen. De ideale plek om veel tijd in door te brengen. Kuipers Tuinaanleg helpt u om uw tuin er elk seizoen prachtig uit te laten zien. Door een goede samenwerking kunt u meer van uw tuin genieten zonder dat het u veel van uw tijd kost.

 

Tweeverdieners kunnen meestal niet optimaal van een tuin genieten als alle onderhoud op eigen schouders rust. Hoe kunnen wij u helpen? Het onderhoudsniveau van de tuin bepaalt u zelf en natuurlijk kunt u een hoop zelf doen. Meestal bent u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt al een flink stuk geholpen! Met bepaalde zaken waar u geen raad mee weet of die fysieke een te zware inspanning zijn. Bijvoorbeeld:

Snoeien van hagen, bomen en struiken (voorjaar of najaar)
Onkruidvrij maken van de borders (voorjaar of najaar)
Borders spitten (voorjaar of najaar)
Grasboorden afsteken (voorjaar of najaar)
Gazon verticulteren (voorjaar)

 

Voor bedrijven, tweeverdieners, ouderen die zelfstandig wonen of voor personen met grote tuinen is het voordeliger om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij kunnen het onderhoud van uw tuin dan doelmatig plannen zodat het aantal werkuren tot een minimum beperkt wordt. Gedurende het hele jaar wordt uw tuin netjes bijgehouden. Hetzij steeds inbegrepen:

Voorjaarsbeurt (snoeiwerk, borders)
Gazononderhoud (maaien, bemesting, onkruidbestrijding, verticulteren)
Schoonhouden van bestrating (hogedrukreinigen terras)
Onkruid vrijhouden van borders, opritten en bedrijfsterreinen
Bladeren opruimen (bladblazer/bladzuiger)
Najaarsbeurt (winterklaar leggen).